softilation

Japp. Lördag va de ja, har inte gjort många knop idag förutom att fixat lite hemma. Orkar inte att man typ lever för helgerna på veckodagarna och när helgen väl kommer så är den svindryg. Vill åka någonstans och göra någonting. Vad och vart spelar ingen roll. Var ju hos Amanda och träffade tjejerna igår, mysigt de att se dom och prata lite. Synd att vi inte kan få ihop det oftare nu bara när vi alla går på olika skolor.. Anyway, vad ska ni göra idag? 
Bomberjacka JC Linne Gina Jeans Gina Sjal B.Loved

agnes carlsson

Är inte så mycket för att kolla på tv men ett program som jag verkligen gillar är Så Mycket Bättre. Tycker att det är så mysigt och alltid spännande att se hur artisterna har gjort om varandras låtar :)) Är kär i dessa två låtar som Agnes har gjort om i årets säsong. Nu måste vi dra & En sån karl, finns på Spotify!

throwback: st tropez

Även fast jag verkligen är övertaggad för julen och har nedräkning till December månad på min mobil(hahaha..) så kan jag ändå inte låta bli att längta tillbaka lite till St Tropez varma gator. Gator fyllda med de kändaste modehusen och det helt klarblåa vattet precis utanför. Åhhhh njut av bilderna