doublet

Har fått många frågor om hur jag gör dessa "dubbla" bilder. Här är en liten gudie om man kan kalla det för de ehe.. Hoppas att det är förståligt! Och jag gör det som allt annat i PS. 

2013: vinter

Vinter: Kännt som att det har hänt så mycket denna årstiden! Pärlade med Therese och Emma, mina saknade tjejer!! Sov över hos Sandra i Gbg, julhandlade, snön kom, åt jättemycket god mat, kollade lucia-tåg, stod framför buren på Gustaf Adolfs torg, julhandlade lite mer, Bäckäng vs Teknis, var hos Isa med damerna, firade julafton och var i Gbg med Amanda.. + Mktmkt mer!! Helt slut. Även fast den sista delen av detta året har vart jobbig för min del så tycker jag ändå att denna vintern har vart bra. Älskar julen och har spenderat mycket tid med mina flickor i klassen. Ikväll ska jag fira in det nya året med mina vänner och det ska bli så skönt med en nystart! 2014, don't make me disappointed.

nyårsafton!!

Tänk att det är nyårsafton idag, va kul det ska bli!! Planerna är middag med mina girlfriends och sedan ska vi dra vidare för att träffa flera sköningar. Ska bara packa ner dom sista sakerna i väskan och fixa lite saker, sedan ska jag bege mig mot E för att förbereda för kvällens festligheter.